Svarbi informacija!

Užsakymus paruošiame per 2-3 darbo dienas.

Atlikdami mokėjimą galėsite matyti artimiausią pristatymo diena. Jei užsakymas reikalingas skubiai, prašome susisiekti el. paštu: info@inetaprandesigns.lt

Dėkojame už jūsų skirtą dėmesį!

Krikštynų ir kitos progos dovana su Bukowski žaisliukų

Kokybiškas ir minkštas Bukowski zuikutis balione, puoštas kartu su plunksnomis taps puiki dovana Krikštynoms ar kitai gražiai gyvenimo progai! 

Bukowski žaisliukas yra 30cm dydžio, dėžutę veliūrine ir su dangteliu! Pavyzdinės nuotraukos dėžutę neatsidaro bet pasirinkus funkcija galima paruošti taip kad dėžutę lengvai atsidarytų ir viduje bus galima įdėti papildoma dovanėlė. 

Taipat dovanėlė galime paruošti berniukui su mėlynos spalvos Bukowski zuikučiu, pilkos spalvos dėžutę, baltom plunksnom ir bantuku. 

Už papildoma mokestį pridėkite personalizuota palinkėjima ant akrilo stiklo diskelio iki 65 raidžių. 

Visi gaminiai yra rankų darbo dėl to gali šiek tiek skirtis nuo parodytų nuotrauku. Užsakymus paruošiame per 3-5 darbo dienas (galima pasirinkti ir vėlesnė data).

Dėl priežiūros prašome perskaityti pirkimo taisyklės.

58,00 

Čia galite parašyti norima užrašą ant balionelio kaip vaikučio vardas ir krikštynos. Užrašas gali būti iki 35 raidžių.
Čia galite parašyti norima užrašą ant akrilo diskelio iki 65 raidžių!
Prekės kaina:
Papildomai:
Viso:

Svarbi informacija!

Užsakymus paruošiame per 4 d. d. Atlikdami mokėjimą galėsite matyti artimiausią pristatymo diena. Jei užsakymas reikalingas skubiai, prašome susisiekti el. paštu: info@inetaprandesigns.lt

Dėkojame už jūsų supratingumą.